Kleurpotlood 20 x 30 cm, 2015.

Dit is Benjamin, een rode kater.
 
Hij is onverwacht overleden door een ongeluk in het weiland naast het huis. Hij was heel bijzonder, heel lief, vriendelijk, aanhankelijk en altijd aan het praten (mauwen) echt een kat met karakter .
Hij laat een lege plek achter.
Dit is de lieve reactie van Bertine, nadat ze de tekening had ontvangen:
 Hoi Anneke, wat is onze Benjamin toch super mooi getekend. Hij lijkt weer tot leven te komen als ik naar de tekening kijk. Dit vind ik erg knap van u, ik krijg gewoon kippenvel als ik er naar kijk. Het ontroerde me zo toen ik hem voor het eerst zag. dat er wel een traantje vloeide. Kortom heel erg mooi gedaan en het is voor ons een hele mooie blijvende herinnering aan onze oh zo lieve trouwe Benjamin
 Groet Bertine

Klik op de onderstaande tekeningen voor een vergroting.