Wat heb ik nodig om een mooie tekening te kunnen maken?

LET OP: op dit moment is het nog niet mogelijk om foto’s mee te sturen. Dit kan eventueel later via email fo WatsApp.
Het liefst een paar scherpe digitale kleurenfoto’ s van je dier. Geef daarbij aan welke foto je voorkeur heeft en waarom. Je kunt deze foto’s naar mij mailen op: broerse.ae@kpnmail.nl.
Om een mooie gelijkende tekening te kunnen maken, is het belangrijk dat de foto’s van een goede kwaliteit, in een zo hoog mogelijke resolutie, zijn. Let erop dat vooral de ogen en de (kleur van de) vacht goed te zien zijn. Als het nog mogelijk is, maak dan verschillende foto’s buiten, niet in de zon en op neus/ooghoogte. Daarnaast wil ik graag wat informatie over je dier zoals: de naam, geslacht, ras, leeftijd en persoonlijke kenmerken (geaardheid, lief, ondeugend, aanhankelijk etc.).
In opmerkingen kan je ook aangeven in welke grootte en met welk medium (potlood, kleurpotlood, pastel) je de tekening wilt hebben.
 
Je kunt mij ook atijd even bellen voor meer informatie.
Op het formulier hiernaast kan je de benodigde informatie invullen.
 
Ik verheug mij op je reactie,
 
Anneke