​Wat kost een portret?

De prijs voor een tekening op papier van 20 bij 30 cm in kleurpotlood of potlood is € 145,-, op papier van 30 x 30 cm € 155,-
en op papier van 30 bij 40 cm of 27,9 cm x 35,6 cm (afhankelijk van het gebruikte papier) € 170,-. Voor een pasteltekening op gekleurd pastelmat van 20 x 30 cm. met een passe-partout met een buitenmaat van 30 x 40 cm is €170,- en voor een pasteltekening van 30 x 40 met een passe-partout met een buitenmaat van 40 x 50 cm is €200,- dit is inclusief de passe-partout.
Deze prijzen gelden voor 1 dier (kop + borst), zonder achtergrond, per werk. Een volledig dier of een extra dier of een getekende achtergrond kosten € 40,- extra. De verpakking en verzendkosten zijn binnen Nederland € 7,25, voor het als pakket versturen, inclusief track en trace.

De levertijd is natuurlijk een beetje afhankelijk van het aantal opdrachten. We spreken samen een levertijd af, met een marge van ongeveer 2 -3 weken. De betaling is in overleg.

Bij een opdracht kan je de vorderingen van het portret van je dier stap voor stap volgen via foto’s die ik dan met je deel via WhatsApp. Dan kan je ook nog aanwijzingen geven, ik ken het dier natuurlijk niet. Op deze manier komen we dan tot het beste resultaat.

Na het invullen van het bestelformulier (via bestellen) of een berichtje via email, neem ik hierover zo snel mogelijk contact met je op

Anneke.

act met u op.
Potlood tekeningen
Kleurpotlood tekeningen
Pastel tekeningen