Kleurpotloodtekening 20x 30 cm, 2019.

Deze tekening is gemaakt ter nagedachtenis aan Charlie, als kerstkado.
Geweldig dat ik later, als speciaal verjaardagskado, ook een tekening van Woody,
een haalfbroertje van Charly, mocht tekenen.
Tekening van Charlie op het strand. Kleurpotloodtekening 20 x 30 cm.
Fijn om deze reactie van Charlotte te krijgen.
Anneke heeft voor mij in een korte periode 2 tekeningen gemaakt ! Onze hond Charlie, die helaas in juni 2019 is overleden, heeft Anneke fantastisch op papier gezet! Echt heel eng om te zien hoe goed zij kan tekenen het lijkt echt net echt! Voor mijn zus heb ik onze kat Max laten natekenen. Ook echt prachtig! Ik zou Anneke zeker aanraden om een mooie tekening te laten maken van je dier/huisdier. Charlotte

Klik op de onderstaande tekeningen voor een vergroting.