Kleurpotlood, 20 x 30 cm, 2017.

Foto van Evi, een schattig meisje

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook mensen, kinderen teken. Tot nu toe heb ik mij hier met kleurpotlood niet aan gewaagd.

Deze foto van Eva sprak mij echter zo aan dat ik er toch mee aan de slag ben gegaan.

Kleurpotloodtekening 20 x 30 cm.

Ik heb Anneke leren kennen als klant in mijn pedicure praktijk. Tijdens de behandeling hoorde ik van haar tekentalent. Ik heb haar gevraagd een tekening te maken van mijn kleindochter. Wel iets anders dan een huisdier… Na enige aarzeling heeft Anneke het toch aangedurfd om Eva vast te leggen in een schitterende potloodtekening die nu in mijn woonkamer hangt en veel bewondering krijgt van mijn familie en vrienden. Anneke: dank je wel voor dit dierbare en prachtige werk!

Klik op de onderstaande tekeningen voor een vergroting.