Olieverfschilderij 30 x 40 cm, 2011

Diesel en Fay, een heerlijk stel! Het liefst heel de dag samen stoute dingen aan het doen zoals de tuin omspitten, kikkertjes vangen, elkaar omver beuken, achter poezen aan en natuurlijk iedereen die voorbij de tuin loopt lekker wegjagen. Maar ze kunnen ook vreselijk leuk met elkaar spelen of gewoon samen heerlijk tegen elkaar aan liggen te slapen. Ze zijn allebei dol op koekjes zoeken die verstopt zijn in de kamer of de tuin.

Diesel is de rustigste van de twee. Kan uren heerlijk in de zon liggen te genieten. Hij is altijd in voor een gek spelletje! En is dol op knuffelen. Diesel is terughoudend naar vreemde. Je moet zijn hart echt zien te winnen maar als je hem eenmaal voor je gewonnen hebt kun je rekenen op heeeel veel knuffels en liefde.

Fay is een echt bezig bijtje. Altijd wel met iets bezig. Probeert altijd overal op te klimmen om bij dat ene o zo interessante voorwerp te komen wat dan direct haar mand in verdwijnt. Een echte verzamelaar. Ze vindt iedereen en alles leuk en aardig. En iedereen haar! Het is een echte allemansvriend. Ze is net als Diesel gek op knuffelen en kusjes geven. Zodra je op de bank gaat zitten komt ze bij je zitten om heerlijk te knufelen.

Kortom: TWEE KANJERS!

Hoi Anneke, Heel erg bedankt voor het mooie schilderij van onze twee kanjers Diesel en Fay. We zijn er heel erg blij mee en het hangt prachtig! Groetjes van Dennis en Mandy. En een high five van Diesel & Fay.

Klik op de onderstaande tekeningen voor een vergroting.