Kleurpotloodtekening, 2008.

Max is een gladharige Foxterriër van 11 jaar en is een hele lieve hond die graag de aandacht krijgt. Hij drukt Joep vaak aan de kant, hoewel Joep de baas is. Hij is een echte knuffelkont en ligt/zit graag op schoot.

Joep is een kruising tussen een Foxterriër en een Jack Russel terriër. Hij is inmiddels 15 jaar. Hij is een hele zachtaardige hond voor mensen, paarden, de kat van mijn moeder en kinderen. Aan de andere kant is hij heel fel als het om andere reuen gaat en staat zeker zijn mannetje. Ook hij is een echte knuffelkont en zit graag op schoot of op de bank.

Dit is de reactie na ontvangst van de tekening:

Beste Anneke, Vandaag ben ik jarig en kreeg ik zo’n hartstikke mooi kado van mijn kinderen, jee, wat prachtig!!!!!! Mijn twee lieve hondjes Max en Joep door jou getekend. Het schilderij heeft al een plekje aan de muur in de hal. Joep is al 15 jaar en hij heeft het moeilijk de laatste tijd. Zijn lieve mooie koppie kan ik nu altijd naar kijken, en herinneren als hij er eens niet meer zal zijn. Dank je wel. Je hebt ze precies getekend zoals ze zijn, wat knap en wat een talent heb je! Groetjes Hanneke

Klik op de onderstaande tekeningen voor een vergroting.