Potloodtekening 30 x 40 cm, 2015.

Zazu is een  reu en in 2015 acht jaar. Het is wel duidelijk te merken dat hij ouder wordt, zoals de staar in zijn rechter oog. Qua karakter is het een lief beestje met wat autistische trekken haha. Daarmee bedoel ik dat als een vlieg op de muur zit, dan kan hij daar heel erg lang naar staren met de hoop dat ie em kan vangen. Echter, als het een zwart puntje/viezigheid/stofje is, dan gaat ie daar ook naar staan te kijken.
Mijn vriendin was 18 toen ze hem nam en ze zijn eigenlijk bijna onafscheidelijk geweest. Dus hij is heel erg aan gezelschap gewend geraakt en heeft dat ook nodig. Het is een hond die slecht alleen kan zijn. Daar wordt ie ongelukkig van.
Hallo Anneke!
De tekening is zaterdag aangekomen, precies op tijd! Hij is echt super mooi geworden! Ik vond hem op je site al prachtig, maar in levende lijve is het echt een heel ander verhaal. Mijn vriendin was ook ontzettend onder de indruk en moest zelfs een traantje wegpinken. Ze is er echt heel blij mee. Ze zei dat je de karaktereigenschappen van Zazu precies hebt weten over te brengen op de tekening. De tekening laat precies zien hoe Zazu is.
Inmiddels hebben we al een mooie lijst gekocht en hangt ie in onze woonkamer. En ik kan je verzekeren dat ie over 50 jaar nog steeds in onze woonkamer zal hangen!

Klik op de onderstaande tekeningen voor een vergroting.